Social

Caravana muncii pleaca in judet

Sorin Tudose
28 feb 2011 874 vizualizări
Caravana ocuparii fortei de munca pleaca din nou in judet in luna martie.

Angajatii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) si-au propus sa ajunga la inceput de primavara in Dumitresti, Chiojdeni, Jitia, Bordesti, Paunesti, Homocea, Tanasoaia, Bolotesti, Vidra si Tulnici pentru identificarea persoanelor fara loc de munca care vor sa se angajeze. Identificarea problemelor si obstacolelor cu care persoanele din mediul rural si cele de etnie rroma se confrunta in sensul initierii unor masuri care sa raspunda cit mai bine nevoilor acestora in materie de ocupare este un alt scop pe care si l-au propus cei de la Agentie. Nu in ultimul rind, se doreste o colaborare cu factorii de la nivelul comunitatilor, interesati de cresterea gradului de ocupare locala. Prin intermediul caravanei angajatii institutiei incearca sa gaseasca locuri de munca persoanelor din mediul rural in functie de pregatirea lor. Cum in mediul rural angajatorii nu sint atit de numerosi somerii de la sate sint atrasi catre zonele urbane in speranta unei angajari. (S. TUDOSE)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739389 zile, 7 ore, 25 minute, 55 secunde
CE BINE -----TREZIREAAAAA---FORTA DE MUNCA,LOCURI DE MUNCA MAI MULTA PRODUCTIE DOMNULE OPRISAN STIATI FOLOSITI CAPUL NU BANII CA RESPONSABIL IN JUDET SUNTE-TI D-VOASTRA NU?????SUNTE-TI COMPETENT IN A citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.