Social

Turul Vrancei

Doina Ganea
16 feb 2011 777 vizualizări
Locuinta modulara pentru o familie din Tanasoaia

O familie din satul Vladnicul de Sus, comuna Tanasoaia, care a ramas fara casa in urma unui incendiu produs pe 6 februarie a. c., va primi o locuinta modulara din partea Prefecturii. Aceasta decizie a fost luata ieri, in cadrul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. "Constructia modulara va fi predata de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Anghel Saligny" al judetului, Primariei Tanasoaia, urmind apoi sa fie repartizata familiei. Utilitatile necesare, respectiv energia electrica necesara iluminatului, grupuri sanitare si sursa de apa vor fi asigurate de administratia publica locala potrivit prevederilor legale", a transmis purtatorul de cuvint al Prefecturii Vrancea. (M. B.)


Declaratii eronate, corectate in maxim 3 zile


Contribuabilii care depun formularul 112 cu greseli il pot corecta in maxim 3 zile. Altfel, acesta va fi considerat nedepus. Cei care au obligatia sa depuna Declaratia 112 pot indeplini aceasta obligatie declarativa prin depunerea declaratiei in format hirtie, semnat si stampilat, conform legii, insotit de declaratia in format electronic, pe suport CD, la organul fiscal competent. Fac exceptie de la prevederile de mai sus contribuabilii care depun declaratiile fiscale prin mijloace electronice de transmitere la distanta. "în cazul in care, la depunerile anterioare, formatul electronic al declaratiei nu a fost prelucrat (s-a respins declaratia si nu s-a generat fisierul PDF cu numarul si data inregistrarii declaratiei) din motive tehnice, din cauza erorilor fisierului, existentei unor date incorecte sau din cauza diferentelor dintre informatiile inscrise in formatul hirtie si cel electronic al declaratiei, contribuabilul trebuie sa prezinte la organul fiscal, in 3 zile calendaristice copia declaratiei 112 pe care a fost inscris numarul de inregistrare si data depunerii precum si declaratia in format electronic intr-o forma care poate fi prelucrata sau corectata", precizeaza Fiscul. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.