Social

Inscrierile in programul de burse Inventeaza-ti Viitorul!

Ciprian Fânaru
15 feb 2011 1030 vizualizări
O luna mai au la dispozitie elevii si studentii pentru a se inscrie in programul national de burse Inventeaza-ti Viitorul! , program derulat pentru cel de-al patrulea an consecutiv de catre Fundatia Dinu Patriciu .

Fundatia ofera lunar, pe durata intregului an scolar sau universitar, 5.000 de burse pentru liceeni, 500 de burse pentru studenti si 100 de burse lunare pentru studentii din Republica Moldova care studiaza in Romania. Cuantumul unei burse pentru liceeni e de 200 de lei pe luna, iar pentru studenti de 300 de lei. Inscrierile au inceput pe 1 octombrie 2010 si se vor finaliza pe 15 martie 2011, pentru cei care doresc sa beneficieze de o bursa lunara in anul scolar sau universitar 2011-2012. Pentru a se inscrie, candidatii trebuie sa completeze o fisa online disponibila pe site-ul fundatiei (www.fundatiadinupatriciu.ro), iar apoi vor expedia Fundatiei in termen de 15 zile de la completarea fisei, dar nu mai tirziu de 15 martie, dosarele de candidatura. Candidaturile vor fi evaluate in perioada 16 martie - 15 iulie 2011, iar rezultatele vor fi facute publice pe site-ul fundatiei la 18 iulie 2011, cind va fi afisata lista bursierilor elevi si la 1 octombrie 2011, cind va fi afisata lista studentilor admisi in program. Prin intermediul programului "Inventeaza-ti Viitorul!" se urmareste sprijinirea tinerilor cu rezultate deosebite la invatatura care se afla in risc de abandon scolar din cauza dificultatilor financiare. (C. FANARU)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.