Social

Nici o taxa pentru eliberarea certificatelor de conformitate

Raluca Manolache
5 feb 2011 601 vizualizări
Cadrele medicale vor putea obtine in continuare in mod gratuit certificatul de conformitate, document necesar pentru a profesa in strainatate.

Ministerul Sanatatii sustine ca nu va fi introdusa o taxa la eliberarea certificatelor pentru medici si asistenti medicali, asa cum s-a zvonit in contextul cererilor tot mai dese venite din partea halatelor albe. "Nu am luat in calcul o asemenea posibilitate. Nu vom introduce taxa pentru eliberarea certificatelor nici in martie, nici in aprilie, asa cum am inteles ca se zvoneste. Mai mult, incepind din luna septembrie 2010, aceste documente, care se eliberau numai la sediul Ministerului Sanatatii, se pot solicita la directiile de sanatate publica. Am luat aceasta decizie deoarece am vrut sa simplificam modul de eliberare a documentelor necesare activitatii personalului medical si sa eficientizam sistemul circuitului documentelor", a informat ministerul. Directia de Sanatate Publica a primit pina la aceasta data 60 de cereri in vederea eliberarii acestui document. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.