Social

Cersetorii, saltati de pe linga biserici

Raluca Manolache
3 feb 2011 906 vizualizări
Sarbatoarea Intimpinarea Domnului a fost un nou prilej pentru politistii de proximitate sa iasa in strada, in cautare de cersetori.

Politia a facut razii pe la biserici, acolo unde milogii se string pentru a se bucura de mila credinciosilor. Actiunea a fost organizata in baza proiectului de security marketing "Sa-i ajutam sa nu mai cerseasca". Politistii au depistat 18 milogi pe care i-au amendat cu 1.150 de lei. Cel putin asa au raportat politistii de proximitate, constienti probabil ca amenzile sint pur formale, pentru raportarile statistice, pentru ca amezile nu vor fi incasate efectiv niciodata. "Vrem sa avem o imagine completa a fenomenului cersetoriei la nivelul municipiului Focsani si la nivelul judetului si sa urmarim daca persoanele pe care le avem deja in baza de date si pe care incercam sa le integram in societate, mai apeleaza la mila publicului. In perioada urmatoare voi participa la o sedinta cu preotii", spune subcomisarul Zorel Burlan, ofiterul coordonator al Politiei de Proximitate. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 14 ore, 20 minute, 5 secunde
Dati-le de lucru, nu vedeti ca am ajuns toata tara niste cersatori la munca noastra?.
, acum 739397 zile, 14 ore, 20 minute, 5 secunde
Poate cineva sa explice comportamentul agentului de la circulatie de pe auto MAI-26796, care in echipaj cu o colega blonda,el pe carosabil ea in auto ,astazi in jurul orelor 16.40-16.45 supraveghind citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.