Social

Maratonul competitiilor de sala a continuat

Ciprian Fânaru
17 ian 2011 610 vizualizări
Campionatele de futsal si minifotbal si-au derulat simbata si duminica cea de-a doua etapa, iar publicul a avut ce vedea in cele 13 partide jucate sub semnul golurilor numeroase

Dupa disputarea primelor doua runde, campionatul judetean de futsal are trei echipe cu maximum de puncte. Liderul Online Tourism a trecut fara probleme de "sudisti" in primul meci, iar Paralela 45, de asemenea cu tineri de CSM Focsani in componenta le-a umplut poarta altor sudisti. In meciul trei, Adjudul a facut 1 "" 0 in minutul 5, GV a dat-o in bara in minutul 8, iar la faza imediat urmatoare Ploscuteniul a egalat. Verzii au preluat din nou conducerea, 2 "" 1, Ploscuteniul a avut puterea sa revina, profitind de o eroare mare in defensiva: 2 "" 2 in ultimul minut al reprizei intii. Adjudul a facut 3 "" 2, dar GV s-a tinut scai, a egalat dupa nici un minut si nu avea cum sa nu inscrie pentru 4 "" 3 dupa un contraatac trei contra portarul. FCM a lovit transversala, iar GV a gasit plasa pentru 5 "" 3. 5 "" 4 era dupa un sut de la distanta, dar o combinatie in viteza a facut 6 "" 4 si imediat 7 "" 4, transformat instantaneu in 7 "" 5. 8 "" 6 in favoarea "satenilor" condusi de pe banca de directorul Adrian Baciu s-a terminat dupa o noua pereche de goluri. 1 "" 0 pentru ASS Unirea a fost dupa un sut pe jos, cu un sut pe sub portar au egalat negrii de la FC Puf, repriza secunda incepind cu reusita de 2 "" 1, frumoasa, de la distanta, cu exteriorul. Portarul a facut cadou golul de 2 "" 2 pasind direct la adversar, 3 "" 2 dupa o serie de pase si o pirueta, iar uniristii s-au ditantat apoi: 4 "" 2, 5 "" 2 si in final 6 "" 2. Steaua din Marasesti a scos la rampa tineri talentati. Presiunea pusa de ei in start a dat roade si au deschis scorul. Contrar cursului jocului s-a facut 1 "" 1, 2 "" 1 dupa o faza rapida, 3 "" 1, 3 "" 2 era scorul dupa un sut de kinograma, 3 "" 3 dupa o bijuterie de gol, sut pe siret sub transversala. 4 "" 3 si 5 "" 3 au facut cei din Marasesti desi au jucat cu un om in minus, apoi 6 "" 3 in urma transformarii unei lovituri de pedeapsa, evolutia scorului in final fiind pina la 9 "" 3 pentru ros - albastri.


Fara surprize la Cupa Firmelor


Etapa a doua a Cupei Firmelor a debutat cu un meci cu o favorita clara, care s-a impus pina la urma destul de categoric. E si greu sa nu cistigi cind ai in echipa jucatori de futsal profesionisti precum Sararu si Chivu. Inceputul jocului a fost steril, Sararu a zguduit transversala in minutul 10, golestenii deschizind scorul un minut mai tirziu. Acelasi Sararu si-a insirat adversarii si a sutat violent cu stingul pentru 2 "" 0 in minutul 18, Nationalul a marcat si cu capul pentru 3 "" 0, tot Sararu stabilind scorul pauzei, 4 "" 0, marcind cu dreptul. In actul secund s-a inscris putin, portocalii de la Cotesti reusind golul de onoare. Dupa remiza 3 "" 3 cu Hunters, Garden a formulat o contestatie care va fi analizata in zilele urmatoare, redutabila Deep Serv a dat din nou recital, iar echipa lui Dorinel Popa, Contliv Vulturu, nu s-a impiedicat de Vinexport. Partidele Modlemn""Viitorul Homocea, Arsenal Focsani""Jan Coleta si Pro Omega""GSMobile s-au disputat dupa inchiderea editiei. (Ciprian FANARU)

Campionatul de futsal


Rezultatele etapei a 2-a:


FC Sud - Online Tourism 0 "" 5

Paralela 45 - Big South 10 "" 1

GV Ploscuteni - FCM Adjud 8 "" 6

ASS Unirea - FC Puf 6 "" 2

Indienii - Steaua Marasesti 3 "" 9

Clasament

1. Online Tourism 6p (16-3)

2. Paralela 45 6p (15-5)

3. Steaua Marasesti 6p (14-7)

4. ASS Unirea 3p (10-7)

5. FC Puf 3p (10-9)

6. GV Ploscuteni 3p (11-14)

7. FCM Adjud 3p (10-13)

8. FC Sud 0p (0-5)

9. FC Indienii 0p (3-9)

10. Big South 0p (4-21)


Cupa Firmelor Vrincene


Rezultatele etapei a 2-a:


Grupa B


Val Trans Cotesti "" National Golesti 1 "" 6

Garden "" Hunters Vinatori 3 "" 3

Premium Brand "" Deep Serv 1 "" 10

Vinexport "" Contliv Vulturu 2 "" 9

Cadral Odobesti "" Times Dumitresti 1 "" 5




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.