Social

Virstnicii au bilet de voie pentru Revelion

Sorin Tudose
31 dec 2010 604 vizualizări
Seniorii de la Caminul de Batrini din Focsani vor petrece noaptea dintre ani la sediul institutiei, la o masa festiva organizata in corpul proaspat inaugurat.

"Cina este servita de regula in jurul orei 18.00, dar pe 31 decembrie fiind o zi speciala va fi organizata mai pe seara. Nimic nu va lipsi de la masa festiva", a declarat Anca Largeanu Apostol, directorul institutiei. Aceasta a mai spus ca in anii trecuti bunicii au petrecut chiar si pina la 3.00 dimineata si ca acum vor proceda probabil la fel. "De obicei pe la ora 22.00 le spunem sa dea televizorul mai incet, dar de revelion vom fi mai ingaduitori. Vor avea bilet de voie pina cind vor dori dumnealor. Acum au si spatiul cel nou care este numai bun pentru un astfel de eveniment", a adaugat directoarea. Daca de Craciun multi dintre virstnici au plecat acasa pentru a fi alaturi de familie, de Revelion 21 de femei si 22 de barbati vor ramine in camin si vor petrece ca la prima tinerete. Caminul are 60 de membri, dar in mare parte cei care au fost acceptati in noul corp au spus ca doresc sa vina abia dupa Anul Nou. (Sorin TUDOSE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.