Social

InfoMos Craciun

Gabriela Draghici
21 dec 2010 1397 vizualizări
Cadouri pentru copiii din Gura Calitei

Zeci de copii au beneficiat duminica de bunavointa elevilor de la Colegiul Tehnic "Ion Mincu". Coordonati de profesorii Gabriela Bardas si Ionut Apostu, elevii au vizitat satele Baban si Plopu din Gura Calitei, impartind cadouri de Craciun, sub deviza "Si noi putem darui". Si ziua de luni i-a tinut ocupati pe elevi, care si-au organizat serbarea de Craciun. Decoratiile de Craciun au impinzit salile de clasa, cea mai frumos decorata fiind desemnata clasa a XI-a B. Biblioteca unitatii a rasunat ieri a colinde, dansuri si piese de teatru puse in scena de talentatii elevi. 20 de elevi de la Scoala din Mera, coordonati de profesoara Gabriela Butu Melu, au participat si ei la serbare. La final, cadrele didactice au impartit cadouri elevilor, multumindu-le pentru implicare. (G. D.)


"Ne pasa si de cei singuri"


Pensionarii aflati in dificultate au fost intimpinati ieri cu mare bucurie de elevii Scolii Postliceale Sanitare "Carol Davila". In pragul sarbatorilor de iarna, binevoitorii elevi si cadrele didactice le-au impartit alimente, produse de igiena si medicamente. Campania, intitulata "Ne pasa si de cei singuri", in colaborare cu Asociatia Pensionarilor "Senectutea" din Focsani, reprezentata de presedintele Liviu Tarin, a venit in sprijinul pensionarilor cu venituri foarte mici. (G. D.)


Expozitii, prezentari de moda si auditii muzicale


Scoala Populara de Arta Focsani a organizat aseara, incepind cu ora 17.00, vernisarea unei expozitii de pictura si o prezentare de moda. Colindele sustinute de talentatii elevi ai scolii, sectia de pian, chitara si orga au umplut sediul Centrului Judetean pentru Promovarea Culturii Traditionale, Artelor si Meseriilor (CJPCTAM), intr-o frumoasa auditie muzicala. Profesorii Liviu Nedelcu, Georgeta Ciornei, Anica Ghinea, Maricel Ghina si Dumitru Ivan au coordonat elevii artisti. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.