Social

Trei eleve de la Gh. Asachi au ajuns la Urgente

Gabriel Sava
16 dec 2010 1566 vizualizări
Cele trei fete au mincat piine fierbinte cu crema de ciocolata si li s-a facut rau u dupa ce au ajuns la UPU, elevele s-au intors in internat, spunind ca nu era nici un medic care sa le consulte u oficialii spitalului sustin ca au fost indrumate la sectia Boli Infecto Contagioase

Trei eleve de 15 ani, in clasa a IX-a la Colegiul Tehnic "Gh. Asachi" din Focsani, au acuzat puternice dureri de stomac in cursul zilei de marti. Pedagoga internatului liceului, unde cele trei sint gazduite, le-a trimis dupa orele prinzului, la Urgente, unde conform oficialilor Spitalului "Sf. Pantelimon", au fost indrumate catre sectia de Boli Infecto Contagioase. Potrivit spuselor directoarei colegiului, Mihaela Horeanga, de fapt cele trei eleve au revenit la camin, relatind ca cei de la Urgente le-au spus ca in unitate nu se afla medicul care ar trebui sa le consulte. Din cauza faptului ca tinerele se simteau rau in continuare, pedagoga internatului a chemat salvarea, cele trei ajungind din nou la UPU, unde una din cele trei adolescente a ramas internata citeva ore, pe numele sau fiind facuta o fisa de internare de zi. Conform medicilor, diagnosticul este de gastroduodenita, insa fara complicatii. Medicii nu au cunostinta despre natura alimentelor pe care le-au consumat cele trei eleve, insa din relatarile elevelor, au consumat in cantitate mare piine calda cu crema de ciocolata. "Din relatarile lor, am inteles ca au mincat piine fierbinte cu crema de ciocolata si li s-a facut rau. Le-am trimis la urgente, s-au intors, au spus pedagogei ca nu era nici un medic care sa le consulte. Se simteau in continuare rau, asa ca am chemat salvarea", a comentat directoarea Mihaela Horeanga. Cele trei eleve sint colege de camera in internatul Colegiului Tehnic "Gh. Asachi", unde beneficiaza teoretic, de trei mese zilnice, din care majoritatea opteaza pentru prinz si cina. Durerilor de stomac pe seama mincarii de la internat ies din discutie, conform conducerii liceului. "Din cei 150 de elevi, doar cele trei care stau si in aceeasi camera au acuzat durerile de burta, asa ca nici nu poate fi vorba", a completat Mihaela Horeanga. Eleva din Nanesti, care a ramas internata in cursul zilei de marti, a acuzat in continuare dureri puternice de burta, motiv pentru care mama acesteia a venit in oras pentru a o consulta un specialist. (G. DRAGHICI, G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.