Social

Mortul reclamat de vecini, de fapt un batrin somnoros

Gabriel Sava
20 nov 2010 905 vizualizări
Un batrin din municipiu, care locuieste singur intr-o garsoniera situata pe strada Ecaterina Varga, a avut joi dimineata o surpriza mai putin placuta.

Paul D. locuieste la etajul II al unui imobil de garsoniere, iar de citeva zile nu mai fusese vazut de nici un vecin. Alertati si de mirosul neplacut care venea din locuinta barbatului, vecinii au alertat autoritatile care au ajuns la fata locului. Dupa ce pompierii au ciocanit de mai multe ori la usa barbatului, fara ca cineva sa raspunda, acestia au spart usa. Nu mica le-a fost insa surpriza de a-l gasi pe barbat dormind, trezit fiind de medicii care au verificat daca acesta mai traieste. Conform echipelor de interventie, mirosul reclamat de vecini venea intr-adevar din locuinta barbatului, care traieste intr-o igiena precara. Mai mult, vecinii spun ca barbatul a acumulat mai multe datorii la intretinere si la plata utilitatilor si nici nu este o persoana comunicativa. (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.