Social

Program prelungit la Interclinic dupa decesul politistei

Gabriel Sava
18 nov 2010 1254 vizualizări
Oficialii din sanatatea vrinceana cer program prelungit pentru tomograful de la firma gazduita de Spitalul Judetean

Conducerea Directiei de Sanatate Publica (DSP) Vrancea a luat in calcul varianta de a cere firmei "Interclinic", care functioneaza in curtea Spitalului Judetean "Sf. Pantelimon" Focsani, prelungirea programului de functionare. Directorul DSP Vrancea, Catalin Graur, a precizat ca intilnirea ar trebui sa aiba loc chiar in cursul zilei de azi. Discutiile au aparut dupa decesul politistei Adina Vizitiu, ca urmare a unor complicatii medicale survenite la sfirsitul saptaminii trecute. Politista ar fi avut nevoie de o investigatie RMN, care nu a putut fi facuta in Focsani si pentru ca, la nivelul municipiului nu exista decit o singura firma care detine un astfel de dispozitiv. Respectiva clinica nu are insa program la final de saptamina, acelasi lucru fiind valabil si pentru "Interclinic". Initial, firma care a luat in concesiune spatiul de la Spitalul Judetean a avut program pina la orele 14, de luni pina vineri, iar ulterior l-a extins pina la orele 17. "Clinica are program de la orele 8 pina la orele 17, insa au fost destule situatii in care am efectuat investigatii chiar si la dupa orele 20, la cererea spitalului. Ne-am pliat pe cerintele medicilor de la "Sf. Pantelimon", insa programul normal al unui medic radiolog este de 6 ore, iar acest lucru trebuie respectat. In week-end noi nu avem program, insa au mai fost situatii in care am fost solicitati si am onorat aceste cereri. Din luna ianuarie vom achizitiona si un dispozitiv RMN, iar programul il vom discuta atunci", a declarat Marian Leustean, directorul Interclinic Focsani. Clinica din curtea spitalului are de altfel si un protocol de colaborare cu unitatea spitaliceasca, in care pacientii internati beneficiaza de servicii de imagistica medicala, respectiv tomografii cu reducere. (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 2 ore, 31 minute, 37 secunde
DL.DIRECTOR DE LA DSP VRANCEA DE CE NU EXISTA SI UN APARAT DE MASURA A DIOPTRIILOR LA POLICLINICILE DE STAT FOCSANI//???// IMPLTCATI-VA SI IN ACEASTA SITUATIE!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.