Social

Aproape 500 de locuri de munca vacante

Daniel Garleanu
7 oct 2010 1625 vizualizări
Saptamina 6-13 octombrie aduce pentru vrinceni nu mai putin de 454 de locuri de munca libere. Posturile sint identificate de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vrancea si sint in domenii ca fabricarea articolelor de imbracaminte, servicii si agricultura.

Astfel, cele mai multe locuri de munca se gasesc in confectii, respectiv 429, pentru confectioner-asamblor articole din textile, muncitor necalificat si calcatoreasa lenjerie. Totodata, in oferta se gasesc posturi si pentru inginer industria alimentara, inginer de cercetare in horticultura, asistent medic generalist, asistent farmacist si economist. Cei care se pricep la o meserie pot opta pentru zidar, instalator, sudor sau mecanic utilaj. Cei interesati de un loc de munca peste hotare au ca variante Suedia, Malta, Slovenia si Marea Britanie. Cele mai multe joburi in Spatiul Economic European sint in Malta, respectiv 200 de asistenti medicali. Cei in cautarea unui loc de munca se pot prezenta la sediul AJOFM, unde vor primi consiliere de specialitate. De asemenea, pe 11 octombrie, AJOFM se va deplasa in comunele Gugesti si Sihlea, unde se vor desfasura doua intilniri zonale privind accesarea fondurilor structurale europene. (D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.