Social

Boierul fara casa, plingere impotriva Primariei

Iulia Crețu
7 oct 2010 941 vizualizări
Iulian Popa, boierul sarac de pe casa scarii din Focsani, a facut plingere penala la Parchetul de pe linga Tribunalul Vrancea pentru evacuare abuziva, impotriva Primariei Focsani.

Fostul chirias al municipalitatii a fost evacuat din locuinta sa de pe Strada Mare a Unirii in luna august din cauza datoriilor mari la utilitati si chirie, care s-au acumulat in ani la o valoare de 25.000 lei. Iulian Popa statea intr-o locuinta sociala, neracordata la electricitate, desi acesta are o avere de boier in acte, pentru care se judeca cu aceeasi Primarie Focsani. Bolnav de maladia Recklinghausen, Iulian Popa continua sa locuiasca pe casa scarii, cu putinele lucruri salvate din apartament. Dupa ce locuinta in care obisnuia sa traiasca pina in vara a fost repartizata de Comisia sociala urmatorului solicitant din Lista de prioritati, Popa s-a trezit cu mai multe obiecte de mobilier aruncate in strada si distruse de noii chiriasi. Popa spune ca-si va petrece iarna la subsolul blocului si asteapta ca Primaria sa-i "faca dreptate". Pina la noi decizii din partea municipalitatii, boierul de pe scara blocului bate drumurile la audientele edililor, in speranta unui alt verdict. Cum afara deja temperaturile au scazut, n-ar fi uman pentru primarul Decebal Bacinschi si functionarii Primariei Focsani sa aiba pe constiinta un om care ingheata in strada. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 13 ore, 37 minute, 3 secunde
De ce da afara nenorocitul asta de primar de la...marasesti, oamenii afara din case pt. datorii??...caci pe tiganii lui ii prortejeaza si le ofera apartamente, si pot sa stea linistiti in ele fara sa citeste integral
, acum 739371 zile, 13 ore, 37 minute, 3 secunde
Decebale cu spaga pe care o iei din harababura pe care ai creato cu amplasarea meselor pe domeniul public din jurul pietei centrale pentru tigani si bisnitari care se dau producatori agricoli precum citeste integral
, acum 739371 zile, 13 ore, 37 minute, 3 secunde
Mai d-le primar chiar nu gasesti o solutie cu acest amarit de om, faci judetul de ris d-le primar, nu mai plimba omul pe drumuri, si sa uzim de bine cit mai repede.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.