Social

Alesii judeteni aleg inlocuitorul lui Ghetu si aproba taieri din bugete

Mihaela Beșleagă
13 sep 2010 839 vizualizări
Alesii judeteni se vor intruni miine, de la ora 16.00, in sedinta ordinara a lunii, care va avea loc in sala de sedinte a Consiliului Judetean (CJ), pentru a dezbate 18 proiecte de hotariri inscrise pe ordinea de zi.

Printre cele mai de interes teme se numara stabilirea noii conduceri a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vrancea, dupa iesirea la pensie a directorului Toader Ghetu, si rectificarea bugetara ce vizeaza retragerea unor sume din bugetele localitatilor, ca urmare a aplicarii prevederilor OG nr. 18/2010. De asemenea, se va desemna si directorul adjunct la Camera Agricola Judeteana. Se va alege si cite un reprezentant al CJ in Consiliile de Administratie de la Spitalul Militar din Focsani si de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Maicanesti. Consilierii vor vota si darea in administrarea Bibliotecii Judetene "Duiliu Zamfirescu" a terenului si cladirii din str. Maior Gheorghe Sava din Focsani, unde se va muta sala de lectura si Centrul de limbi straine. Se va lua in discutie si proiectul privind "Aprobarea Programului de Gestionare a Calitatii Aerului pentru pulberi in suspensie, in localitatile Focsani, Odobesti si Suraia". Nu in ultimul rind, se va vota si pentru aprobarea a doua parteneriate, intre CJ si Asociatia EcoAssist, pentru organizarea la nivel judetean a proiectului "Let"â„¢s do it, Romania" si cu Asociatia Drepturi Civile, pentru proiectul "Romani pentru romani prin Romania". (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.