Social

Anamaria sufera de o malformatie la picior

Raluca Manolache
11 aug 2010 886 vizualizări
Cadrele medicale de la maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani neaga acuzatiile aduse de catre mamica de 18 ani din comuna Paulesti, care spune ca nu a fost atentionata ca fetita pe care a nascut-o are probleme la picioare

Medicii care s-au ocupat de tinara mamica spun ca Ionela Marian ar fi fost informata imediat ca fetita de 3,8 kg s-a nascut cu piciorul strimb, ca urmare a unei malformatii congenitale numita "varus-equin". Mai exact, spun medicii, fetita are piciorul rasucit, aceasta fiind cea mai frecventa diformitate congenitala a piciorului. Ionela Marian ar fi aflat de suferinta micutei in momentul alaptarii. "Mama a fost anuntata de afectiunea fetitei inca de la nastere. De altfel, problema putea fi observata foarte usor", spune Oana Racu, de la Biroul de Presa al Spitalului. Anamaria va trebui sa mai stea cu picioarele in ghips o perioada lunga de timp pentru a i se indrepta picioarele, iar cind va creste va fi nevoita sa poate ghetute speciale. Medicii spun ca fetita se poate recupera daca este ingrijita corespunzator. De partea celalalta, familia copilului acuza lipsa de comunicare cu cadrele medicale si spune ca in alte tari civilizate familia ar fi beneficiat de consiliere speciala. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.