Social

Spitalul Judetean ameninta CAS cu judecata

Raluca Manolache
19 iul 2010 772 vizualizări
Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani, dr. Nicolae Moise, a dat termen de 15 zile Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Vrancea pentru plata facturilor restante.

In cazul in care banii pentru serviciile medicale oferite bolnavilor nu vor ajunge in contul unitatii "disputa" se va muta in instanta. In acest sens, reprezentantii Spitalului au trimis zilele trecute o notificare catre CAS in care se mentioneaza in mod explicit ce facturi nu au fost achitate. Unitatea ar trebui sa incaseze 1,8 milioane de lei in contul serviciilor medicale prestate, dupa cum se arata in notificarea semnata de dr. Nicolae Moise. Juristii spitalului atrag atentia ca banca sanitara are obligatia, potrivit contractului de furnizare de servicii medicale spitalicesti asiguratilor, sa deconteze contravaloarea serviciilor contractate si sa plateasca facturile in termen de maxim 20 de zile. In situatia in care CAS nu va da curs solicitarii Spitalului din Focsani, unitatea se va adresa instantei in vederea recuperarii sumelor datorate. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.