Social

32 de colete scutite de taxe pleaca din Posta pentru sinistrati

Iulia Nicolaie
13 iul 2010 844 vizualizări
Vrincenii pot dona in orice oficiu postal din judet

Salariatii Oficiului Judetean de Posta Vrancea, dar si vrincenii cu inima mare s-au gindit, in ciuda acestor vremuri dificile, si la oamenii ramasi fara un acoperis deasupra capului din cauza inundatiilor de saptaminile trecute. Astfel, la campania "Furia apelor oprita cu suflet", lansata de Posta Romana, s-au implicat atit salariatii oficiilor postale, cit si oamenii care au trecut pragul acestora. "Cei care vor, pot dona in orice oficiu postal din tara si din judet. Nu se percep taxe postale. Daca vor sa doneze bani, trebuie sa ia legatura cu un salariat. Este important doar sa nu doneze alimente perisabile", a declarat reprezentantul Oficiului Judetean, Daniela Gogean, care a mai adaugat ca fiecare persoana poate alege destinatia catre care vor ajunge banii sai. Vrincenii pot trimite in continuare colete scutite de taxe, dupa cum spun reprezentantii locali ai Postei, intrucit timpul alocat campaniei este nelimitat. "Furia apelor oprita cu suflet" este o actiune de stringeri de bani si bunuri materiale pentru persoanele din zonele grav afectate de inundatii. Campania initiata de C.N. Posta Romana SA este un apel la solidaritate si se adreseaza atit salariatilor postali, cit si clientilor Postei. Donatiile pot fi facute in timpul programului de lucru a subunitatilor postale. Toti cei care doresc sa se implice in campania derulata de C.N. Posta Romana SA pot dona bani in contul RO55 RZBR 0000 0600 0678 5135, cont in lei deschis la Raiffeisen Bank "" SMB, iar bunurile materiale pot fi depuse direct, la toate subunitatile postale. Angajatii postali vor intocmi liste cu evidentele celor care vor decide sa fie alaturi de cei afectati. Prin acest demers, Posta Romana isi propune sa participe la efortul facut de institutiile administrative, societatea civila si alti agenti economici pentru ajutorarea sinistratilor din zonele afectate de inundatii. (Iulia NICOLAIE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.