Social

Ajutoare din Vrancea pentru sinistratii Moldovei

Iulia Crețu
13 iul 2010 606 vizualizări
Primarul Stancu Balescu despre drama celor de la Dorohoi: ceea ce am vazut acolo este groaznic

Comunitatile locale din Sihlea si Balesti s-au mobilizat si au sarit in ajutorul sinistratilor din Moldova. Primarul Stancu Balescu ne-a declarat ca zilele trecute a condus personal un transport de ajutoare pentru cei din Dorohoi. "Am mers cu 27 de tone de cereale, imbracaminte noua si ceva bani. Am colectat legume, fasole, ceapa si ulei de la sateni, asociatii agricole si haine de la fabricile de confectii. Ceea ce am vazut acolo este groaznic", ne-a spus edilul din Balesti. La rindul sau, primarul Stoica Ene de la Sihlea a precizat ca si consatenii sai au rezonat cu drama celor din Moldova. "Desi pe noi Dumnezeu ne-a ferit de astfel de tragedii, oamenii au inteles si fiecare a ajutat cu ceea ce a putut. Am dus cereale si apa minerala, intr-un transport facut vineri, la Saucesti. Am colectat din Sihlea si Caiata, iar ajutoare vom stringe in continuare la sediul Primariei si vom merge si la Voetin si Bogza. Am ramas placut surprins ca oamenii sint dispusi sa-si ajute semenii", ne-a spus si primarul comunei Sihlea. Si PSD Vrancea a continuat mobilizarea pentru ajutorarea zonelor calamitate. Ieri, peste o tona de alimente au fost trimise la Sucevita, in judetul Suceava. Astazi, alte transporturi cu donatii vor ajunge la Saucesti, in Bacau, si in Doljesti, judetul Neamt. "Familiile sinistrate vor primi ajutoare constind in cereale, alimente de baza, paturi, pilote, detergent, apa si imbracaminte. Transporturile cu ajutoare au fost asigurate de catre organizatiile locale PSD din orasul Odobesti si comunele Cirligele, Milcovul, Slobozia Ciorasti, Obrejita, Timboiesti, Bolotesti, Vidra, Naruja, Bordesti, Straoane, Virtescoiu si Fitionesti", transmite Biroul de Presa al social democratilor. (I. CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.