Social

Batrina trimisa la cersit de fiu

Raluca Manolache
22 mai 2010 819 vizualizări
Politistii de la Proximitate au gasit ieri o batrina de 76 ani din Focsani care era trimisa la cersit de propriul baiat.

Femeia, care se afla in fata Bisericii "Adormirea Maicii Domnului ""Precista", a fost luata la intrebari de politisti moment in care aceasta le-a recunoscut ca sta cu mina intinsa din cauza fiului de 53 ani, care duce lipsa de bani. Oamenii legii au mers la locuinta barbatului, care nu are un loc de munca stabil, iar acesta a negat toate acuzatiile care i se aduc. Subcomisarul Zorel Burlan, ofiterul coordonator al Politiei de Proximitate, spune ca barbatului i s-a pus in vedere ca aceasta fapta constituie infractiune, iar in cazul in care isi va mai trimite mama la cersit va trebui sa suporte consecintele penale. Cazul femeii de 76 de ani a fost descoperit in urma unei actiuni realizate de politisti in zona lacasurilor de cult. In urma actiunii ce s-a realizat de Sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena au fost depistati 14 cersetori si trei doamne care isi vindeau corpul amatorilor de placeri carnale. Au fost aplicate 10 sanctiuni in valoare de 1.950 de lei, iar cersetorii au fost consiliati de mediatoarea sanitara care isi desfasoara activitatea in municipiul Focsani. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 17 ore, 32 minute, 41 secunde
Dar pe batranul care sta de cele mai multe ori in fata magazinulu Milcovul de ce nu vad politistii ca il chinuie cred ca un nepot de aproapr doi metri am ramas stupefiata asta iarna,i-am dat bani apoi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.