Social

Ulise Grosu, in pericol de a ramine fara casa

Doina Ganea
5 mai 2010 2957 vizualizări
Calcularea pretului la apa rece vinduta de CUP SA incepind din anul 2000, semnalata public de citiva ani de inginerul Ulise Grosu, il va aduce in strada pe cel care a sesizat instantele de judecata si autoritatile.

Aceasta pentru ca Ulise Grosu si-a asumat rolul de avertizor sustinind ca in perioada 2002 - 2004 pretul la apa rece a crescut artificial. Dupa ce au reusit sa-l dea afara din serviciu pentru ca a denuntat nereguli din unitate, cei de la ENET ii cer acum inginerului cheltuieli de judecata de 5.700 lei, in caz contrar casa fiindu-i scoasa la mezat. Cel putin asa se arata in somatia imobiliara primita de catre Ulise Grosu pe 16 aprilie 2010. Conducerea ENET sustine ca Ulise Grosu nu trebuie tratat preferential. "Consideram ca debitorul Ulise Grosu nu poate beneficia de un tratament preferential fata de alti debitori. Valoarea datoriei daca nu o recuperam ne poate fi noua imputata de Curtea de Conturi. Nu avem ce face, dl Grosu a avut un grafic de reesalonare a datoriei pe care nu l-a respectat", a sustinut directorul ENET, Valter Popescu. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 11 ore, 4 minute, 9 secunde
Dati un cont si eu am sa pun acolo 200 RON. Domnul Grosu este un bun al Vrancei si trebuie ajutat in lupta dansului cu acest monstru comunist numit ENET.
, acum 739397 zile, 11 ore, 4 minute, 9 secunde
Eu propun sa i se taie limba....asa nu va mai putea spune niciodata neregurile de acolo...auzi, sa ii ia casa...pai sa il ajute Popescu cu o parte din prima primita de sarbatori...Deci, ce zici citeste integral
, acum 739397 zile, 11 ore, 4 minute, 9 secunde
Face-ti voi astia de la ziar o campanie pt domnul Grosu,pt ca e la ananghie rau,1 leu daca ar da fieracre cititor al ziarului l-ar ajita
, acum 739397 zile, 11 ore, 4 minute, 9 secunde
Iam spus de nenumarate ori sa se astampere ca nu va putea sa invinga sistemul ticalosit instaurat in aceasta tara bananiera, nu a ascultat, acum trage consecintele si nu cred ca mai exista cale de citeste integral
, acum 739397 zile, 11 ore, 4 minute, 9 secunde
SI C.U.P.NE FURA BANII PT APA RECE.FARA PIERDERI PE SCARA SI PLATIM F . MULT. APA CONSUMATA LA UDAREA SPATIULUI VERDE AL ORASULUI DL VASILESCU O PUNE SA O PLATIM NOI TOTI. HOTIE COMUNISTA.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.