Social

Crucea Rosie cauta pensionari pentru tratament la Ana Aslan

Ciprian Fânaru
3 mai 2010 937 vizualizări
Filiala de Cruce Rosie Vrancea a initiat de la inceptul acestei luni proiectul Primavara marilor sanse pentru virsta a III-a .

Timp de sase luni, 80 persoane cu venituri mici, si/sau singure, membre a Clubului Seniorilor, infiintat de Filiala de Cruce Rosie Vrancea in anul 2002, vor merge la Institutul National de Gerontologie si Geriatrie "Ana Aslan" din Bucuresti. Printre obiectivele proiectului se numara limitarea marginalizarii persoanelor care prezinta semne de batrinete precoce si redarea increderii in forta umanitatii si a capacitatii personale de a fi util familiei si celor din jur, recuperarea unor persoane cu afectiuni reumatismale metabolice, nutritionale si cardiologice, in vederea imbunatatirii starii de sanatate, dar si excluderea institutionalizarii persoanelor cu probleme de sanatate si sociale prin redarea lor mediului pe care si l-au creat timp de o viata. Astfel, persoanele care doresc sa fie supuse unui tratament de 14 zile in Clinica "Ana Aslan" din Bucuresti vor fi selectate din baza de date a Filialei de Cruce Rosie Vrancea, dupa cum informeaza conducerea. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.