Social

Deep Serv invita la un parteneriat VERDE

Doina Ganea
12 apr 2010 1037 vizualizări
Saptamina trecuta presedintele Grupului Deep Serv GIE, Marian Spinu, si Nicu Dragomir, administratorul companiei Deep Serv, impreuna cu membrii Grupului, au desfasurat prima actiune din cadrul campaniei Impreuna pentru un parteneriat VERDE .

Acestia au plantat arbori pe 10 mii de mp, deschizind astfel campania, prin care doresc sa sensibilizeze opinia publica asupra problemelor de mediu.

"Indiferent de contextul economic, social sau politic, natura ne-a oferit tuturor oportunitati nemarginite. Consider ca a venit momentul ca fiecare dintre noi sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a proteja aceasta sursa darnica, insa limitata, de bogatie. Am invatat ca fie in business sau viata de zi cu zi, daca nu construiesti pe temelii sanatoase si nu intretii permanent ceea ce ai construit, nimic nu va dura. Avem nevoie de business-uri, trupuri si mentalitati sanatoase, dar nu in ultimul rind, de un mediu sanatos. Dorim sa transmitem pe aceasta cale un mesaj de responsabilizare catre toate companiile sau persoanele fizice, pentru a ni se alatura acestei initiative si a lupta impreuna, pentru un parteneriat VERDE", a declarat Marian Spinu, initiatorul si sustinatorul acestui proiect. Din partea sa, Nicu Dragomir ne-a marturisit ca este increzator in acest proiect si ca se vor organiza si alte actiuni in cadrul campaniei "Impreuna pentru un parteneriat VERDE". "Cu siguranta nu ne vom opri aici. Vor urma si alte actiuni, prin care vom incerca sa tragem un semnal de alarma asupra problemelor de mediu, care au loc fie din neglijenta, inconstienta sau chiar nepasarea noastra. Trebuie sa invatam sa respectam natura, pe noi insine si pe cei din jurul nostru. Invitam pe toata lumea sa fie alaturi de noi, in acest parteneriat, in care consider ca toata lumea va avea de cistigat!", a concluzionat omul de afaceri eco. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.