Social

Ajutoarele minimis, epuizate in citeva ore

Doina Ganea
9 apr 2010 633 vizualizări
Ieri au inceput inscrierile in cadrul Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata.

Inscrierile se pot face pina pe data de 14 aprilie 2010, insa inca din prima zi comerciantii au dovedit un interes crescut cu privire la finantarile nerambursabile de la bugetul de stat. Pina ieri in jurul orei 13:00 se inscrisesera nu mai putin de 1.300 de societati din tara. Bugetul total alocat aceste masuri este de 5.000.000 lei, iar valoarea nerambursabila nu poate depasi 80.000 lei. "Pentru anul 2010 se estimeaza acordarea de ajutoare de minimis unui numar minim de 62 de beneficiari. In baza inscrierilor efectuate pina la orele 13:00 din data de 8 aprilie 2010, rezulta ca bugetul a fost acoperit de aproximativ 20 ori", ne-a precizat Nicu Dragomir, directorul Smart Group Solutions SRL. Alte informatii pot fi gasite pe site-ul oficial al ministerului: www.aippimm.ro sau la seidul firmei SC Smart Group Solutions SRL, cu sediul in Focsani, str. Odobesti, nr. 60, jud. Vrancea, tel: 0337.107.543. (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.