Social

Regulament de aruncare a chiriasilor in strada

Doina Ganea
7 apr 2010 747 vizualizări
Evacuarile din casele Primariei se vor face prin hotarire a Consiliului Local

Patrunsi de spiritul Sarbatorilor Pascale consilierii PSD si PNL au stabilit la ultima sedinta modalitatea de evacuare a amaritilor in strada din casele municipalitatii focsanene. Potrivit sefului Serviciului fondului locativ al municipiului Focsani, Cristina Costin, la ora actuala stau fara forme legale in locuintele Primariei peste 100 de persoane. "Este vorba de faptul ca in blocul G2 din cartierul Bahne, din cele 103 garsoniere ocupate, doar 70 au contracte de inchiriere, iar la fostul bloc al Romseh din cartierul Sud doar 27 de persoane au acte in regula din cele 60 de locuinte ocupate. Initial toti chiriasii au fost in regula, dar pe masura ce au plecat din locuinta si-au vindut locul altora. Si de fiecare data cind ajungem in faza de evacuare silita pentru o persoana, constatam ca in garsoniera deja locuieste alta si tot asa", a explicat Cristina Costin. Regulamentul de evacuare a persoanelor care ocupa abuziv o locuinta din fondul de stat cuprinde printre alte prevederi si pe aceea in care angajatii Serviciului fondului locativ in deplasarilor lor in teren pentru verificarile de rigoare sa poata face poze si sa ia declaratii de la vecini sau asociatii de locatari ca la adresa respectiva locuiesc alte persoane. Evacuarea adminstrativa din locuintele primariei se va face din aceasta luna la propunerea Serviciului de fond locativ printr-o hotarire a Consiliului Local Focsani in urma careia persoanele care urmeaza a fi evacute vor fi anuntate inainte cu 15 zile printr-o comunicare insotita de o somatie de evacuare. Proiectul de hotarire a fost adoptat la sedinta de la sfirsitul lunii martie cu votul consilierilor PSD si PNL, cei sase consilieri PD-L abtinindu-se de la vot. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.