Social

La finele anului, locuri noi la Caminul pentru batrini

Iulia Crețu
7 apr 2010 746 vizualizări
La inceputul acestui an, la Caminul pentru Persoane Virstnice Focsani figurau ca beneficiari 39 de persoane, dintre care 21 barbati si 18 femei. Din partea acestor chiriasi , institutia a incasat 185 mii lei, in calitate de contributii ale persoanelor asistate, suma respectiva fiind folosita pentru achitarea bunurilor si serviciilor

In 2009, Caminul de batrini a realizat venituri totale de 653 mii lei, din acest cuantum utilizindu-se suma de 103 mii lei pentru asigurarea hranei zilnice a bunicilor. "In luna ianuarie 2009 s-a inceput campania pentru sanatate, constind in monitorizarea starii de sanatate a beneficiarilor prin efectuarea de analize de laborator periodice (ianuarie, februarie, august, septembrie, noiembrie) si controale oftalmologice. In ultimul trimestru al anului 2009, au inceput colaborarile cu persoane voluntare pe partea de asistenta medicala - asistenta personala", a declarat dr. Anca Largeanu Apostol, directorul Caminului pentru batrini din Focsani. In a doua parte a anului trecut, la Camin s-au inceput lucrarile la inca doua corpuri de cladire ce urmeaza a fi finisate la finele lui 2010. Reprezentantii institutiei isi propun ca la terminarea lucrarilor la noile camere sa gaseasca imediat si beneficiari care sa le ocupe si care sa-si aline batrinetile in Camin. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.