Social

Bataie intre firmele de pompe funebre pe clientii Spitalului

Eduard Popescu
2 apr 2010 806 vizualizări
firma Raiul SRL reclama ca i-a fost distrus un banner publicitar amplasat chiar linga morga

Concurenta mare intre firmele de servicii funerare care fac afaceri pe linga Spitalul Judetean de Urgenta "Sfintul Pantelimon", de unde multi pacienti ies cu picioarele inainte. Administratorul societatii "Raiul" Serv SRL din Focsani, Stefan-Iulian Oaie, a depus miercuri plingere la Politie dupa ce panoul publicitar care era amplasat vizavi de morga Spitalului, spune el, a fost distrus. Patronul s-a plins de acest incident si conducerii Spitalului din Focsani, in conditiile in care ii suspecteaza de distrugere pe reprezentantii firmei concurente care a ridicat un magazin de pompe funebre aproape de morga. "In anul 2008 am amplasat in incinta institutiei pe care o conduceti, cu aprobarea Consiliului Director, un panou publicitar in fata la morga Spitalului. In anul 2009, o firma concurenta a deschis un punct de lucru linga panoul meu publicitar. In cursul zilei de 31 martie 2010, firma concurenta mi-a distrus panoul publicitar in valoare de 650 de lei in anul 2008. Prin prezenta va rog a lua masuri in privinta acestui caz", spune in plingerea depusa la spital patronul firmei "Raiul". Plingerea a fost inregistrata la Politia Municipiului Focsani si a fost preluata de lucratorii de la Biroul de Investigatii Criminale. Acestia urmeaza sa stabileasca ce s-a intimplat de fapt si cine e vinovat de distrugerea panoului. Administratorul firmei suspectate de producerea acestui incident nu a dorit sa comenteze situatia spunind doar ca nu are nici un amestec. (Eduard POPESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.