Social

BCR are grija de Pastele saracilor

Daniel Garleanu
23 mar 2010 1080 vizualizări
O tona de alimente donate de BCR au fost impartite nevoiasilor din Focsani si Mindresti

Presedintele BCR Romania, Dominic Bruynseels, a fost ieri prezent la sediul proiectului "Masa pe roti" din Focsani pentru a dona o tona de alimente pentru persoanele defavorizate din Focsani. Alimentele au fost stinse printr-o colecta in rindul angajatilor bancii, care au acceptat sa doneze chiar bonuri de masa pentru proiectul "Banca de alimente" initiat si sustinut de Crucea Rosie Romania. Voluntarii BCR au primit din partea filialei din Vrancea diplome de merit pentru efortul depus in derularea campaniei caritabile. "Este pentru prima data cind Crucea Rosie ne da diplome. Imi amintesc ziua cind am inceput acest proiect in supermarketul Carrefour Bucuresti. De atunci avem echipe intregi care se ocupa de aceasta munca si in alte supermarketuri. Banii si alimentele sint din partea bancii si a salariatilor. Cel mai placut moment este cind intilnesti beneficiarii si impartasesti bucuria de pe fetele lor", a declarat bancherul Dominic Bruynseels de la BCR Romania. Crucea Rosie Vrancea impreuna cu cei 20 de voluntari ai BCR a format cinci echipe, au impachetat produsele si le-au impartit celor 100 de beneficiari din Municipiul Focsani. "Pentru noi, acesta donatie inseamna enorm de mult, dar mai ales conteaza faptul ca s-au alaturat echipei de voluntari pentru a contribui la acest proiect. Pachetele vor ajunge la oameni si cu ocazia sarbatorilor pascale", a spus Rodica Davidean. Angajatii BCR au reusit sa stringa in total 7.000 de lei, bani care ii ajuta pe saracii din Focsani si Mindresti sa intimpine mai fericiti sarbatoarea Invierii. Cei doi viceprimari, Bogdan Matisan si Vasile Dobre, prezenti la evenimentul caritabil, au aratat ca o parte din transport a fost asigurat prin grija lor. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.