Social

O tona de alimente pentru nevoiasii din Vrancea

Daniel Garleanu
20 mar 2010 671 vizualizări
Voluntarii BCR vor deschide usile saracilor

Crucea Rosie Vrancea va primi luni, 22 martie, pentru programul Banca de Alimente, o donatie de peste o tona de produse alimentare neperisabile de la angajatii BCR, sucursala Vrancea. Acestia au donat tichetele de masa aferente unei saptamini de lucru si au cumparat cu ele produsele. Mai mult, o parte din angajatii BCR Vrancea, impreuna cu Dominic Bruynseels, presedintele BCR, vor fi voluntari pentru o zi la depozitul Bancii de Alimente. Acestia vor participa la procesul de sortare al produselor, vor face pachete si vor merge la domiciliul nevoiasilor pentru a le distribui direct alimentele, care vor consta in faina, zahar, ulei, malai sau paste fainoase. "Cu cele peste 1.000 kg de alimente donate de angajatii BCR, Crucea Rosie filiala Vrancea va putea ajuta peste 80 de familii nevoiase din judet", declara Rodica Davidean, directorul filialei de Cruce Rosie. Valoarea donatiei este de 7.000 lei. Proiectul Banca de Alimente a fost nominalizat la Gala Oameni pentru Oameni si a cistigat premiul pentru "Cea mai buna campanie de voluntariat public". Demarat la sfirsitul anului trecut, proiectul a reusit sa vina in ajutorul a 7.000 de familii, colectindu-se aproape 110.000 kg de alimente. Vrancea este printre judetele fruntase la colectat produse. Principalii beneficiari ai acestui proiect sint batrinii, familiile cu multi copii si situatie materiala precara, familiile monoparentale, copiii cu dizabilitati proveniti din familii sarace. In Vrancea, proiectul se deruleaza cu sprijinul Carrefour, unde sint amplasate punctele de colectare a produselor donate de clienti, acestea fiind semnalizate la raft. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.