Social

Elicopterele MAI in sprijinul inzapezitilor

Raluca Manolache
10 feb 2010 607 vizualizări
Ministerul Sanatatii vine in sprijinul bolnavilor, care reprezinta urgente medicale, blocati in zapada si la care Ambulanta nu poate ajunge.

Ministerul Administratiei si Internelor, la cererea MS, a pus la dispozitie doua elicoptere care vor zbura cu echipajele SMURD Bucuresti pentru recuperarea pacientilor blocati din cauza caderilor masive de zapada. De asemenea, Ambulanta va fi cea care va semnala problemele din teritoriu. "Serviciile Judetene de Ambulanta au obligatia de a raporta inspectoratelor pentru situatii de urgenta toate cazurile unde exista pacienti care necesita asistenta medicala de urgenta, dar la care nu se poate ajunge cu masinile din dotare. în aceste situatii se va actiona cu ajutorul echipajelor de pe cele doua elicoptere, acolo unde vremea permite", se arata intr-un comunicat al MS. Dr. Cristian Onia, managerul SAJ Vrancea, spune ca "de la inundatii nu au mai fost cazuri care sa necesite interventia elicopterelor". Autoritatile din sanatate spera ca toate urgentele sa se rezolve mai ales ca majoritatea persoanelor dializate au fost deja internate la Spitalul din Focsani. Acelasi lucru s-a intimplat si cu o parte din gravidele care sint pe punctul de a naste. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.