Social

SMURD Vrancea se inaugureaza azi

Mihaela Beșleagă
5 feb 2010 931 vizualizări
Astazi, de la ora 10.00, va avea loc inaugurarea Serviciului Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare (SMURD) in Vrancea, la sediul Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU) din Focsani.

"începind din acest an, avem prilejul de a beneficia de profesionalismul personalului din cadrul SMURD, pentru care salvarea vietii a devenit un mod de viata", transmit reprezentantii Institutiei Prefectului in cadrul unui comunicat de presa. Serviciul are in dotare doua ambulante de grad 0, care vor interveni la evenimente grave, cum ar fi accidente colective, accidente rutiere grave sau calamitati. Echipajul care va deservi cele doua ambulante este alcatuit din 24 de paramedici, angajati ai ISU, care vor fi coordonati de medicii de urgenta de la Spitalului Judetean de Urgenta "Sfintul Pantelimon" Focsani. La eveniment si-a anuntat prezenta si secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, cel care a pus bazele SMURD in Romania. (Mihaela BESLEAGA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.