Social

Constructorii, ajutati sa-si instruiasca personalul

Daniel Garleanu
27 ian 2010 881 vizualizări
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca a organizat ieri un workshop cu tema remodelarea si prezentarea bunelor practici conform specificului regional in sectorul constructiilor.

La intilnire au participat doar cinci persoane de la firmele General Construct, Sibarex, Gruppo Azzurro si Grupul Scolar de Constructii si Montaj. Expertul din Italia, promis in urma cu citeva zile, nu si-a mai facut aparitia iar cele trei persoane responsabile de prezentarea proiectului, din Braila si Galati, au intirziat peste sfertul academic. Proiectul prezentat in cadrul workshop-ului se numeste "Ocuparea garantata prin formarea de competente specifice aliniate la necesitatile operatorilor economici din domeniul constructiilor activi in Regiunea de Sud-Est" si isi propune sa creasca rata generala de ocupare in sectorul constructiilor. "Acest proiect faciliteaza demararea unor programe de formare profesionala prin identificarea si adaptarea competentelor la nevoile pietei", a spus Marina Dantis, sef Serviciu Programe de Ocupare si Implementare Masuri Active. Astfel, un agent economic interesat de formarea profesionala a angajatilor sai poate aplica la sediul AJOFM o cerere de finantare in functie de nevoile si specificul societatii. Proiectul se indreapta catre 500 de persoane care sint inregistrate ca fiind in cautarea unui loc de munca, persoanelor inactive, somerilor de scurta si lunga durata ori celor peste 45 de ani, dar si tinerilor. Durata de implementare a proiectului este de 24 de luni si a costat Fondul Social European 640 mii lei. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 11 ore, 51 minute, 3 secunde
Extraordinar,ca sa vezi ce chestie,lumea asta din Vrancea este cam incuiata a???? Fiti atenti:nu au fost prezenti decit trei repreventanti,a unor vreo trei firme ,care nu is deloc de ici colea,dar citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.