Social

Scandal cu Politia la Contagioase

Dan Chiriac
13 ian 2010 1460 vizualizări
Politia a intervenit aseara pentru a aplana un incident produs la sectia de boli contagioase de la Spitalul Judetean

O femeie internata cu fiica sa sase ani a solicitat sprijinul politiei dupa ce doctorita de garda, Beatrice Balan, ar fi jignit-o si a refuzat sa o externeze. "Am venit cu fetita marti, pe la orele 10.30, pentru mai multe analize. Copila are o infectie la stomac. Le-am spus ca nu pot ramine internata pentru ca am un alt copil acasa si nu am cu cine sa-l las. Dupa-amiaza a venit doctorita, care mai intii a zis ca nu-i problema, apoi a inceput sa ne jigneasca si sa spuna ca nu ne da drumul. Ne-a facut cu ou si cu otet! Nu inteleg, pune sechestru pe noi? Nu sintem pregatiti sa raminem in spital. Am solicitat sprijinul politiei, dar doamna doctor nu a vrut sa stea de vorba cu nimeni, s-a incuiat in birou", ne-a spus Gina Chiriac, care aseara astepta inca sa plece acasa. Politistii faceau cercetari la fata locului, incercind sa stea de vorba si cu doctorita acuzata de comportament neadecvat. Medicul nu a dorit sa stea de vorba cu politistii, pe motiv ca are de lucru si ca decizia de a tine internat un bolnav apartine medicului curant. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.