Social

Spitalul Militar cauta medic de familie civil

Raluca Manolache
31 dec 2009 1574 vizualizări
Spitalul Militar din Focsani incearca sa acopere specialitatile deficitare cu profesionisti si pe timp de restrictii bugetare

In acest sens, unitatea a primit aprobarea de a scoate la concurs postul de medic specialist medicina de familie civil. Pentru concursul care urmeaza sa se organizeze pe 20 ianuarie 2010 exista deja un candidat, insa inscrierile se vor finaliza la inceputul anului. Reprezentantii unitatii spun ca au putut scoate la concurs acest post deoarece in cadrul unitatii s-au vacantat sase posture, in conditiile in care angajarile in sistemul bugetar sint blocate prin hotarire de guvern. Astfel, un farmacist, un contabil, un medic chirurg si un referent au ales pensia si nu salariul, doi asistenti medicali au iesit la pensie, iar un medic de familie si-a dat demisia pentru a pleca in Germania. Cu toate acestea, in decembrie Spitalul Militar i-a reprimit la munca pe doctorii Iulian si Oana Catalina Buruiana. Medicul urolog, respectiv medicul endocrinolog au revenit in tara dupa ce timp de sase luni au fost plecati in Franta, cu bursa, la un curs in vederea formarii profesionale. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.