Social

Manager nou la Spitalul Marasesti

Raluca Manolache
29 dec 2009 1590 vizualizări
Dr. Constantin Barbu profeseaza in sectia de interne de 15 ani

Spitalul orasenesc din Marasesti este condus de un nou manager in persoana doctorului Constantin Barbu, care a fost preferat de autoritatile sanitare in locul fostei directoare Jana Ciuperca. Documentul de numire a acestuia in functie a ajuns la Directia de Sanatate Publica (DSP) Vrancea in Ajunul Craciunului. "Am ocupat pina acum functia de director medical si cunosc problemele cu care se confrunta spitalul nostru. Sper sa fiu la inaltimea managerului anterior. Incerc sa fac tot posibilul astfel incit activitatea sa se deruleze in mod normal. Am vorbit azi (ieri n.r.) cu toti colegii si am simtit ca am sustinerea lor", ne-a declarat internistul Constantin Barbu. Noul manager are 51 de ani si a ocupat pina la aceasta data postul de director medical in cadrul unitatii. Acesta profeseaza la Spitalul din orasul Marasesti de 15 ani. Dr. Constantin Barbu i-a luat locul, pina la organizarea unui concurs, doctorului Jana Ciuperca, care ocupa functia cu delegatie dupa expirarea contractului de management incheiat cu Ministerul Sanatatii Publice acum 3 ani. De altfel, aproape toate unitatile spitalicesti din Vrancea sint conduse in prezent in manageri interimari, intrucit unora le-a expirat mandatul, iar in cazul altora erau deja numiti cu delegatie. Singurul manager cu acte in regula este doctorul Manole Ilie de la Spitalul din Odobesti pentru ca mandatul acestuia nu a expirat inca. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 4 ore, 26 minute, 5 secunde
Sunteti neinformati, de ieri spitalul odobesti are un nou director, o doctorita.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.