Social

Bolnav, mort in urma exploziei unei butelii

Raluca Manolache
23 dec 2009 1036 vizualizări
Din cauza focului, o butelie de aragaz a sarit in aer la Rastoaca u incendiul a pornit de la soba care il incalzea pe barbatul imobilizat la pat

Un barbat de 53 ani din Rastoaca a ars de viu dupa ce casa in care locuia a fost cuprinsa de flacari. Totul s-a intimplat ieri, in jurul orei 9.40, cind pompierii din Focsani au fost anuntati prin 112 ca o casa din comuna arde. "Pentru localizarea si lichidarea incendiului s-au deplasat la fata locului doua autospeciale de lucru cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani care au actionat in cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Rastoaca. La sosirea la locul interventiei, Seful Garzii de Interventie a constatat ca incendiul se manifesta la acoperisul casei si la o bucatarie de vara. Pina la sosirea pompierilor militari a explodat o butelie de aragaz, in urma exploziei bucatile de geam spart au afectat izolatia din polistiren expandat a locuintei vecinului", a precizat sergentul major George Dumitrache, purtatorul de cuvint al ISU. Chiar daca au sarit sa dea o mina de ajutor si vecinii, in urma incendiului proprietarul Victor Gheorghe, care locuia singur, a murit. Acesta se afla in evidenta medicilor cu anumite afectiuni care l-au imobilizat la pat. Astfel barbatul nu a reusit sa iasa singur din casa. "Era bolnav, imobilizat la pat. Locuia singur, s-a despartit de sotia sa. Au sarit vecinii, dar nu au reusit sa intre in casa sa il salveze",ne-a spus viceprimarul comunei Vasile Petrea. în urma incendiului au ars si acoperisul locuintei si al unei anexe, pe o suprafata de aproximativ 140 mp, obiecte de mobilier, bunuri de uz casnic. In urma verificarilor pompierii au ajuns la concluzia ca, cel mai probabil, focul a fost provocat de jar sau scintei provenite de la mijloace de incalzire locala (soba) cazute pe materiale combustibile. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.