Social

Lapte praf pentru bebelusi

Raluca Manolache
15 dec 2009 812 vizualizări
Stocul va fi refacut in cursul zilei de miercuri

Bebelusii bolnavi vor primi un cadou de sfirsit de an, lapte praf de la Guvern. Directia de Sanatate Publica (DSP) va primi miercuri 450 kg de lapte praf de la Ministerul Sanatatii dupa ce citeva luni bebelusii au fost taiati de la portiile de hrana suplimentare. In Vrancea, aproape 100 de copilasi primesc lunar in mod gratuit lapte praf. Conform legislatiei in vigoare, medicii au voie sa prescrie retete pentru lapte praf gratuit doar daca greutatea sugarilor scade sub limita normala virstei. Laptele praf mai poate fi acordat si copiilor ale caror mame sufera de boli grave, cum ar fi TBC pulmonar, neoplazii, septicemie, boli psihice grave, scleroza in placi, diabet zaharat decompensat, HIV, precum si copiilor adoptati si celor ramasi orfani de mama. In acest an bebelusii au primit mai bine de 2,5 tone de lapte praf de la Ministerul Sanatatii. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.