Social

Angajatii ENET nu si-au mai luat salariile de 3 luni

Doina Ganea
12 dec 2009 877 vizualizări
Conducerea SC ENET SA Focsani este din nou intr-o situatie dificila avind in vedere faptul ca nu si-a mai putut plati salariatii de aproape trei luni.

Asa se face ca cei 412 angajati ai societatii nu si-au primit nici acum salariile in intregime pe luna octombrie. Potrivit liderului de sindicat din societate, Cornel Tofan, restantele salariale au ajuns la aproximativ 5 miliarde de lei vechi, suma aferenta numai pentru lichidarea pe octombrie si avansul pe luna noiembrie. Liderul sindical de la societatea de termoficare nu intrevede insa nicio solutie deocamdata ca angajatii sa-si ia lefurile pina la finele acestui an. "Nu sint sanse sa ne luam salariile, pentru ca incasarile sint reduse, iar Finantele ne tin in continuare conturile blocate. Pe 15 decembrie ar trebui sa primim lichidarea pe luna noiembrie iar noi n-am primit-o nici pe cea din luna octombrie", ne-a spus Cornel Tofan. Salariatii nu au recurs deocamdata la nici o forma de protest, asteptind sedinta AGA de saptamina viitoare la care va participa si primarul Decebal Bacinschi si in care se spera sa se gaseasca totusi o solutie. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 6 ore, 5 minute, 26 secunde
Ce poate sa hotasrasca agamanul in sedinta, avind in vedere ca cel numit acolo este un nemernic care ia tras lumina lui Bacinschi la km. 25, noi murim de foame ia ei isi cumpara masini de 20.000 de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.