Social

Caravana AJOFM a angajat 10 persoane

Daniel Garleanu
21 nov 2009 898 vizualizări
Caravana ocuparii fortei de munca sustinuta de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca se va desfasura in decursul acestei luni in localitatile Panciu, Cimpuri, Racoasa, Tulnici, Vidra, Straoane, Soveja, Birsesti si Negrilesti.

"în cadrul Caravanei, AJOFM intervine prin actiuni specifice de informare privind piata muncii, de consiliere in cariera si de ocupare, direct in mijlocul comunitatilor din judet", transmite Mioara Lazar, directorul adjunct al AJOFM. Rezultatele pe care le urmaresc lucratorii Agentiei sint identificarea persoanelor fara un loc de munca si care nu sint inregistrate, identificarea problemelor si obstacolelor cu care se confrunta persoanele din mediul rural si cele de etnie roma cit si stabilirea si consolidarea legaturilor de colaborare intre toti factorii de la nivelul comunitatilor interesati de cresterea gradului de ocupare locala. In luna octombrie au fost vizitate nu mai putin de 16 localitati in cadrul Caravanei, 549 de persoane au fost consiliate si programate pentru masuri active, au fost inscrise in baza de date AJOFM un numar de 158 de persoane, iar datorita acestui program 10 persoane au reusit sa isi gaseasca un job. (D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.