Social

Nevoiasii au primit ajutoarele din Banca de alimente

Daniel Garleanu
20 nov 2009 1041 vizualizări
Filiala de Cruce Rosie, in parteneriat cu supermarketul Carrefour, a impartit ieri ajutoare pentru 40 de vrinceni nevoiasi.

Programul "Banca de alimente" se desfasoara la nivel national si isi propune sa ajute oamenii saraci pentru a trece mai usor peste sezonul rece. In Vrancea s-au colectat peste 500 de kilograme de alimente, cantitate care claseaza judetul peste medie in rindul celor 13 judete participante. Cetatenii cu nevoi speciale au fost incintati de cele 12 kilograme de alimente pe care le-au primit de la Crucea Rosie prin miinile celor 10 elevi voluntari ai Colegiului National "Unirea". In fiecare sacosa primita se puteau observa produse greu perisabile precum ulei, zahar, faina si paste. Cumparatorii care aleg sa mearga in Carrefour ii vor intilni in continuare pe cei 100 de voluntari la standurile special semnalizate. Se pot face donatii atit in alimente cit si in bani. Bunurile sint centralizate la sediul proiectului "Masa pe roti" dupa care vor fi distribuite catre persoanele in nevoi din Focsani si din imprejurimi. Directorul Crucii Rosii, Rodica Davidean, a precizat ca actiunea de ieri nu are nimic in comun cu actiunile electorale care se desfasoara in aceasta perioada, ziua aleasa fiind aleatorie. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.