Social

Evidenta Persoanelor s-a mutat in casa noua

Raluca Manolache
14 nov 2009 2619 vizualizări
Serviciul a fost infiintat in 2005 si de atunci activitatea institutiei s-a desfasurat in doua locatii distincte ce apartin Politiei si Consiliului Judetean u cei care au nevoie de acte noi trebuie sa vina pe jos la noul sediu de pe strada Cuza Voda intrucit in zona nu mai este disponibila nici o parcare

Serviciul Public Comunitar Judetean de Evidenta a Persoanelor (SPCEP) Vrancea s-a mutat intr-o noua locatie situata intr-o aripa a cladirii Scolii Speciale "Elena Doamna" din Focsani. Pentru noul sediu s-au alocat aproximativ 400.000 de lei, suma destinata pentru amenajarea spatiilor. Licitatia organizata de Consiliul Judetean a fost cistigata de firma Inspecon SRL din Focsani. La parterul imobilului se va gasi registrul de stare civila, iar la cel de-al doilea etaj se afla biroul de evidenta a persoanelor, biroul de stare civila, compartimentele financiar contabil, juridic si administrativ. Comisarul sef Nicolae Cojocaru, seful SPCEP, spune ca banii alocati au fost folositi si pentru amenajarea spatiilor comune, avind in vedere ca aici functioneaza si alte institutii, precum Serviciul Comunitar Regim Permise si Inmatriculari Auto, dar si Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor, acesta urmind sa se mute cit mai curind. Aici se va muta si Serviciul Public Comunitar de Evidenta Informatizata a Persoanei Focsani, insa pentru moment intimizarea spatiului nu s-a finalizat. "Avind in vedere ca starea cladirii era intr-un grad avansat de uzura, am cautat sa ne incadram in acesti bani si sa facem cit mai multe lucrari de amenajare si sa dam o utilitate practica acestei cladiri", a precizat comisarul sef Nicolae Cojocaru. SPCEP a fost infiintat in 2005 si de atunci activitatea institutiei s-a desfasurat in doua locatii distincte, ce apartin IPJ Vrancea si Consiliului Judetean. Functionarii s-au vaitat adesea de lipsa de spatiu pentru primirea publicului. Persoanele care au nevoie de ajutorul salariatilor acestei institutii pot veni la noul sediu situat pe strada Cuza Voda nr. 56. Cel mai indicat ar fi sa se deplaseze pe jos, pentru ca in zona nu exista nici un spatiu de parcare, chiar daca la Scoala Speciala "Elena Doamna" functioneaza mai multe institutii publice. Comisarul sef Nicolae Cojocaru considera ca autoritatile locale ar putea sa se implice pentru amenajarea unei parcari. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 16 ore, 43 minute, 24 secunde
va fi frumos vara,cand vor veni sute de persoane zilnic,pentru preschimbarea documentelor.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.