Social

Bataie pe locuri la rezidentiat

Raluca Manolache
22 oct 2009 1097 vizualizări
In spitalele din judet lucreaza 38 de rezidenti

33 de candidati din Vrancea vor sa participe la concursul national de intrare in rezidentiat pe post si rezidentiat pe loc in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie. Din acestia, patru au optat pentru medicina dentara chiar daca in judet nu exista la aceasta data nici un post disponibil. Spitalele cauta 27 de rezidenti pentru specialitatile epidemiologie, igiena, reumatologie, cardiologie, medicina legala, diabet, neonatologie, medicina de laborator, pneumologie, psihiatrie, terapie intensiva, radiologie, farmacie, chirurgie generala, pediatrie si obstetrica-ginecologie. Examenul organizat de Ministerul Sanatatii urmeaza sa se desfasoare pe 15 noiembrie, ocuparea posturilor urmind sa se faca in ordinea punctajului de promovare obtinut, in limita posturilor. Concursul se desfasoara sub forma de test-grila, pe o durata de 4 ore. "Cei care vor alege un loc vor fi incadrati in centrele universitare cu contract de munca pe perioada determinata, iar cei care vor alege post vor fi incadrati la spitalele care au scos posturile la concurs cu contract de munca pe perioada nedeterminata", a precizat ec. Carmen Gheorghiu, purtatorul de cuvint al DSP Vrancea. In acest moment in spitalele din Vrancea sint incadrati 38 de rezidenti. De asemenea, astazi si miine la DSP Vrancea se organizeaza examenul de grad principal la care vor participa 70 de asistenti. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.