Social

Apel catre inimile mari ale focsanenilor

Ciprian Fânaru
12 oct 2009 839 vizualizări
Proiectul caritabil intitulat Inima Craciunului este incercarea unui grup de elevi si profesori ai Liceului cu Program Sportiv (LPS) Focsani de a aduce un zimbet pe fetele copiilor din centrele de plasament din Focsani.

Este totodata si incercarea de a realiza acelasi lucru si in cazul mai multor familii de pensionari din judetul nostru. Incepind cu 17 octombrie si pina pe 5 decembrie, la internatul liceului sportiv din Focsani se vor face in fiecare simbata colectari de hainute, jucarii, alimente neperisabile, intre orele 11.00 si 14.00. Pe 12 decembrie va avea loc si un spectacol la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia", ale carui incasari vor servi aceluiasi scop nobil. "Rugam toti cetatenii orasului nostru sa ne ajute cu aceste lucruri si cu ce poate fiecare. Toate lucrurile care se vor stringe vor fi acordate cadou acestor copiii necajiti si unor familii de pensionari", este apelul facut de Laurentiu Daniel Stefan, care sustine acest proiect impreuna cu profesoara de la LPS Stefania Cutinica, alaturi de un grup de actuali si fosti elevi de la LPS Focsani. Este pentru al treila an cind Laurentiu Daniel Stefan se implica in acest proiect alaturi de colegii sai. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.