Social

Meci greu cu aviatorii

Dan Chiriac
6 oct 2009 809 vizualizări
CSM Focsani - Aerostar Bacau, in etapa a opta a Ligii a treia, azi, de la orele 15.00

CSM Focsani are o misiune grea azi in etapa a opta a Ligii a treia. Focsanenii vor intilni formatia care in urma cu doua etape a produs marea surpriza invingind la Panciu. De altfel, focsanenii au avut intotdeauna meciuri foarte grele cu cei de la Aerostar. Nici macar in anii in care a reusit promovarea in Liga a doua, CSM nu a cistigat in fata bacauanilor. Acum, ambele echipe au inceput mai slab noul campionat si se afla in a doua jumatate a clasamentului. Totusi, focsanenii ar trebui sa fie avertizati dupa rezultatul inregistrat la Panciu de cei de la Aerostar. Elevii lui Bancila vin dupa un adevarat tur de forta, inceput simbata la Suceava, cind au pierdut cu 2 - 0 partida jucata cu Rapid CFR. Plamada a deschis scorul in minutul 68, iar Suleru a stabilit scorul final, in minutul 71. CSM Focsani a jucat cu Ivanciu "" Ciornei (76 Sapunaru), Craciun, Radu, Sararu "" Dumitriu (46 Nistoroiu), Toma, Bucataru (76 Samoila), Mindrescu (55 Sontu) "" Toader, Milea. Ieri, o parte din jucatori au luat parte la meciul de futsal dintre CSM Focsani si ACS Odorheiul Secuiesc. In aceste conditii, antrenorul Damian Bancila va incerca sa-i mobilizeze pe jucatori in speranta obtinerii celor trei puncte. Focsanenii se intorc pe stadionul "Milcovul" dupa ce au jucat o etapa in "exil", la Vulturu. Partida va fi arbitrata de Victor Chiriazic "" Tulcea, ajutat la cele doua linii de Marius Titirisca - Braila si Marius Marchideanu "" Braila. Observatori federali sint Bogdan Zamfirescu "" Botosani si Ion Balaban "" Braila. Intrarea la meci va costa 3 lei, iar studentii, elevii si pensionari vor plati doar jumatate din aceasta suma. (Dan CHIRIAC)

Programul etapei de azi este urmatorul:

CSM Focsani "" Aerostar Bacau

FC Panciu "" Ceahlaul II

CS Gura Humorului "" Dunarea II Galati

Poli Galati "" Raraul Cimpulung

Sporting II Vaslui "" Poli II Iasi

Laminorul Roman "" Willy Bacau

Pambac Bacau "" Rapid CFR Suceava

Cetatea Tg. Neamt "" CFR Pascani

CF Braila "" Otelul II Galati






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.