Social

Raportul Statistic lunar al AJOFM

Daniel Garleanu
3 oct 2009 1082 vizualizări
Cursurile de formare profesionala sint pe sfirsite, multe din sesiuni fiind deja inchise. De la inceputul anului si pina la sfirsitul lunii august, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca a raportat catre Directia de Munca si Protectie Sociala sustinerea unui numar total de 29 de cursuri de formare profesionala pentru un 519 persoane beneficiare de servicii gratuite

Raportul Statistic lunar la nivelul judetului indica faptul ca 38 de persoane aflate in detentie, care mai au de executat cel mult noua luni, au beneficiat de organizarea a trei cursuri pentru operator introducere, validare si prelucrare date, lucrator in timplarie si frizerie. Tot de la inceputul anului, AJOFM a semnat citeva parteneriate cu ANOFM si cite unul cu SC Olimp Net SRL Buzau, Fundatia Comunitatii Sibiu, AJOFM Iasi si Galati si Asociatia Doamnelor Vrincene prin care isi exprima acordul de a participa la proiecte finantate din Fondul Social European Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. In acest sens, AJOFM a lansat proiectul «Calitate, Eficienta si Transparenta in Serviciul Public de Ocupare» in data de 24 august, proiect care presupune acordarea de sprijin financiar pentru firmele care angajeaza someri si pentru formare profesionala. (D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.