Social

La 15 ani, au vrut sa plece in Italia la volanul unor masini furate

Nicoleta Cristea
29 sep 2009 816 vizualizări
Doi minori din Suraia, de 16 si respectiv 15 ani, au ales o maniera inedita de a incalca legea.

Valentin N. si Nicusor I. au decis intr-o zi, cind se intorceau de la scoala, sa plece in Italia pentru a cistiga niste bani. Cum nu aveau mijloc de transport, tinerii s-au gindit ca nu ar strica sa imprumute masina unui vecin, o Dacie, cu care au mers citiva kilometri, insa la un moment dat au intrat cu ea in sant. Chiar daca prima incercare a fost un esec, minorii nu s-au lasat pagubasi, si, gasind o alta masina pe marginea drumului, de aceasta data un Audi, s-au urcat la volan si, pe rind, au condus pe sosea, in incercarea de a ajunge la Bucuresti. Insa norocul nu a fost de partea lor nici de aceasta data, iar Audi-ul s-a oprit din lipsa de benzina. Pina la urma aventura lor s-a incheiat, iar tinerii s-au intors la casele lor cu o masina de ocazie. In timpul cercetarilor cheile de la cele doua masini au fost gasite asupra lor, tinerii fiind trimisi in judecata pentru furt si conducere fara permis. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.