Social

Bursa locurilor de munca pentru absolventi, aproape de start

Daniel Garleanu
19 sep 2009 885 vizualizări
Inca o saptamina pina la bursa locurilor de munca pentru absolventi. Vineri, 25 septembrie, incepind cu ora 9.00, tinerii care sint doritori de un loc de munca sint asteptati in trei locatii din judet pentru a-si gasi un job

Pentru ei, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca a contactat 325 de firme si a identificat 123 de locuri vacante in domenii precum confectii, constructii, servicii, comert si altele. "Actiunea isi propune intilnirea, pe teren neutru, intre solicitantii de locuri de munca si reprezentantii angajatorilor pentru selectii, in vederea ocuparii locurilor de munca vacante", arata AJOFM. Bursa locurilor de munca se va desfasura in trei locatii, atit pentru cetatenii din mediul urban cit si rural. Astfel, in Focsani intilnirea va avea loc la Hotelul Unirea, la Adjud absolventii sint asteptati la Casa de Cultura, iar la Valea Sarii, cei interesati de un loc de munca se pot prezenta la Primarie. Efectele bursei anterioare au fost resimtite prin selectarea a 114 persoane, iar pentru patru persoane angajarea s-a facut pe loc. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.