Social

Crucea Rosie Vrancea pe ecranul TVR

Daniel Garleanu
12 sep 2009 1182 vizualizări
Pe 25 septembrie va fi organizat un teledon pentru sustinerea proiectului Banca de Alimente , in care vor fi prezentate si Adapostul de noapte Sf. Nicolae cel Nou si Masa pe roti din Focsani

Societatea Nationala de Cruce Rosie a lansat proiectul "Banca de Alimente" la Bucuresti in data de 10 septembrie. Proiectul se desfasoara la nivel national si cuprinde 13 localitati din tara, printre care si municipiul Focsani. Programul presupune colectarea de alimente neperisabile in depozitele Crucii Rosii prin donatii sau sponsorizari si distribuirea acestora catre persoanele vulnerabile din tara. Aceasta masura vine in urma efectelor cresterii preturilor la produsele alimentare din perioada crizei financiare si reprezinta o solutie imediata de ajutorare a persoanelor fara venituri sau cu venituri foarte mici. Pentru a sustine efortul financiar de implementare a proiectului, Crucea Rosie si Televiziunea Romana vor organiza in ziua de 26 septembrie un Teledon in care vor rula imagini si din partea filialei de Cruce Rosie din Vrancea. "In situatia in care se afla tara in acest moment, acest proiect este foarte binevenit. In cadrul Teledonului organizat de TVR vor rula activitatile Adapostului de noapte "Sf. Nicolae cel Nou" din Focsani si ale proiectului "Masa pe roti" a caror beneficiari sint oamenii strazii. Crucea Rosie Vrancea se afla in prezent in pregatirea acestor doua locatii", ne-a declarat Rodica Davidean, directorul filialei. Gala Crucea Rosie va fi transmisa in direct pe postul national de televiziune in intervalul orar 21.00-24.00. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.