Social

Apa pentru locuitorii din Brosteni

Mihaela Beșleagă
11 sep 2009 771 vizualizări
Oamenii din satele Brosteni si Pitulusa vor fi aprovizionati in continuare cu apa potabila de catre pompieri, pina la sfirsitul lunii septembrie.

"Hotarirea a fost aprobata ca urmare a unei solicitari venite din partea Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta Brosteni in care se arata ca locuitorii celor doua sate se confrunta cu lipsa apei, datorita unor lucrari de modernizare la reteaua de alimentare cu apa potabila a comunei", se arata intr-un comunicat de presa remis de Biroul de presa al Institutiei Prefectului. Decizia de a continua alimentarea cu apa in cele doua sate a fost adoptata ieri in unanimitate in cadrul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta de pe linga Prefectura Vrancea. Alimentarea cu apa a satenilor va fi facuta de catre angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Anghel Saligny". Acestia au transportat apa potabila catre comuna Brosteni si in luna august, in zilele de 11, 28, 29 si 30 august, consumind cantitatea de 147 litri de motorina. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.