Social

Bani pentru imbunatatirea serviciilor publice

Doina Ganea
7 sep 2009 843 vizualizări
Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) a lansat apelul de proiecte pentru Operatiunea 3.2.1

"Sustinerea implementarii de solutii de e-guvernare si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar", din cadrul DMI 3.2. "Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice", Axa 3, POSCCE. Obiectivul specific al acestei operatiuni este de a pune la dispozitie serviciile administrative prin mijloace electronice, respectiv de a crea beneficii atit pentru utilizatori (cetateni si mediul de afaceri), cit si pentru administratia publica. Suma totala alocata acestui apel de proiecte este de 142 milioane lei, din care aproximativ 116 milioane lei din FEDR si 26 milioane lei de la bugetul de stat. Suma maxima cu care poate fi finantat un proiect ajunge la 21.500.000 lei pentru proiectele la nivel national si 5.500.000 lei pentru cele la nivel local. Rata de cofinantare este de 100% pentru ordonatorii de credite finantati integral de la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale, bugetul asigurarilor pentru somaj si 98% pentru pentru celelalte categorii de solicitanti eligibili. Inregistrarea proiectelor se va realiza incepind cu data de 9 septembrie 2009, ora 9.00, on-line, la adresa www.fonduri.mcsi.ro.Termenul-limita de inregistrare a proiectelor este 26 octombrie 2009, ora 16.30. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.