Social

Joburile europene fac cu ochiul vrincenilor

Ciprian Fânaru
27 aug 2009 849 vizualizări
In Vrancea sint disponibile doar 73 locuri de munca pentru someri

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vrancea a declarat pentru perioada 26 august "" 2 septembrie 73 locuri de munca pentru someri, cu unul mai mult decit in intervalul precedent. Cele mai multe slujbe sint disponibile pentru posturile de confectioner asamblor articole din textile, sapator manual (7), consilier vinzari asigurari (6), agent de asigurare si muncitor necalificat la intretinerea de drumuri, sosele, poduri, baraje (5), muncitor necalificat in industria textilelor (4). Mai sint cautati fierari betonisti sau dulgher (restaurator). Mai consistenta este oferta de locuri de munca in comunitatea europeana. Germania are nevoie de nu mai putin de 50 de medici specialisti/rezidenti si de 30 de asistenti medicali. Spaniolii cauta de asemenea 20 de medici, dar si cite 14 sudori si instalatori de tevi industriale. Doi neuropsihologi pot face cariera in Portugalia, iar cel mai interesant job de "afara" este disponibil tocmai in Norvegia: mecanic de motoare exterioare pentru vapoare. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.